De weg van de heldin-verhalen van moed, hoop en troost

Pleisterplaats van de ziel-

Online autobiografische schrijfmeditaties over existentiële menselijke thema’s zoals eenzaamheid, liefde, angst, hoop, verdriet, verlangen en vreugde. Al schrijvend verkennen we de thema’s en de ontwikkelingskracht achter deze thema’s. Ervaring is niet nodig, wel de mogenlijkheid om met enige afstand naar het eigen leven te kijken.

Reflectief en mindfull schrijven. Kracht, moed en hoop putten uit je eigen en elkaars verhalen. Leren van jezelf via de ander.

Soms is online schrijven fijner, je kunt vanuit je eigen kamer beter bij jezelf blijven en je focussen. Ook kunnen reisafstand of andere situaties  een reden zijn om vanuit huis mee te doen. Zowel voor beginnende als ervaren schrijvers.

Schrijven verbindt je met jezelf en de wereld om je heen.

Schrijven geeft inzicht en uitzicht. Geeft antwoord op vragen. Het maakt jezelf zichtbaar op een unieke manier. Door de aandacht voor jezelf kom je in contact met je essentie. Door het schrijven “op de stroom”, zonder resultaatgericht te zijn, hoef je niet te sturen. Het gaat vanzelf. Op deze manier schrijven werkt bevrijdend en helend. Schrijven over jezelf geeft ruimte, bemoediging en vreugde.

Elke schrijfochtend begint met een kleine meditatie en  verhaal. We wisselen het autobiografisch schrijven af met creatieve schrijfopdrachten.

Voor data zie agenda