Dialoog tussen schilderen en schrijven

Dialoog tussen schilderen en schrijven

Inspiratie workshop

Kleurrijk intuïtief schilderen en autobiografisch creatief schrijven.

 

Twee levenskunsten ontmoeten elkaar.

Een dag spelen met intense kleur, ecoline, krijt en woorden.
Verwonder en geniet van de sprankelende kleuren, schrijf intuïtief op je stroom en ontdek wat jouw tekening jou gaat vertellen.

Ervaring is helemaal niet nodig. Laat je verrassen door de prachtige kleuren en het associatief autobiografisch schrijven.

 

 

Kleur

Spattende kristallen

ík verwonder me

Spelend genieten van stromen

energie

 

Lieke Deelstra

Trude Bergsma:

Van jongs af aan heeft  creativiteit, kunstzinnigheid en mystiek mijn passie. Aanvankelijk deelde ik deze talenten met kinderen. Gaf graag het  ‘verbeelden’ door en zette alles op alles om het kind zich in authenticiteit vrij te laten ontwikkelen. Dit in verschillende contexten, zoals in Daltonscholen, als kunstzinnig therapeut, als creatief opvoedcoach en uiteindelijk als initiatiefnemer van de Kinderacademie. ( www.kinderacademie.nl)

Op dit moment  verdiep ik me als kunstenaar in de aardse en kosmische mystiek met zijn vibraties, dynamiek en verstilling. Daarom is het ook zo verheugend dat ik nu  sinds een aantal jaar  in de Achterhoek woon met zijn authentieke pure landschappen. Alhoewel de zee met zijn getijden eveneens een flinke aantrekkingskracht op me heeft.

Ik ben immers een vis als sterrenbeeld. Daarentegen hebben we hier de IJssel, een zacht meanderende rivier die ook op mij zijn aantrekking heeft. En niet te vergeten de Berkel en de vele beken in het Achterhoeks land