Liefdes biografie

Biografisch traject voor liefdespartners

Voor koppels die meer uit hun liefdesrelatie willen halen.
Die behoefte hebben aan verdieping, herijking en inspiratie.
Of je elkaar nu net of al juist heel lang kent; hoe fijn is het om echt naar elkaar te leren luisteren, om elkaars levensthema te begrijpen en te zien waar jullie paden en levensdraden in elkaar grijpen?

Samen en alleen doorloop je in zeven stappen je levensloop en maak je uiteindelijk een gezamenlijk toekomstscenario. Tussendoor krijg je thuisopdrachten om zelf, veelal alleen, soms samen, uit te werken. Je doorloopt je eigen proces, maar wel in verbinding met elkaar. Dit geeft een enorme bevrijding en openheid. Een impuls om te ontdekken waar je dankbaar voor bent, welke weg jullie al samen hebben gelopen en waar jullie heen willen gaan.

Je krijgt inzicht in je persoonlijke en jullie gezamenlijke, authentieke missie in het leven.

Dit inzichtelijk maken geeft vrijheid, acceptatie en helderheid. Laat de intimiteit en liefde (weer) stromen.

Als je elkaar nog niet zo lang kent schept dit de ideale basis, de wortels voor jullie toekomst samen. Bijvoorbeeld als je van plan bent om samen te gaan trouwen en een gezin te stichten.

Als je al langer samen onderweg bent, is dit een prachtige investering om eens stil te staan bij alles wat jullie al hebben afgelegd. Of dit nu een en al feest of veel worsteling was. Alles wat jullie hebben overwonnen en geleerd van jullie samenzijn. Om dankbaar te kunnen zijn voor alles wat jullie samen hebben. En om met een fris en nieuw perspectief jullie toekomst samen te gaan vormgeven.

 

Na een eerste kennismakingsgesprek, waarbij we aan de slag gaan met je eerste herinnering (zodat je kunt ervaren hoe ik werk en wat het effect daarvan is). kijken we of dit traject voor jullie zinvol is.

Investering
– Bij een eenmalige sessie € 40,- p.p.
– Liefdes biografie traject, 7 sessies (incl. gratis instap) € 70,- p.p. per sessie (€ 490,- p.p incl. btw).

Boek nu een instapgesprek

 

Lieke Deelstra
Vanuit STAP werk ik als biografisch coach, trainer, schrijver en verhalenmaker.
Ik werk met mensen aan het vinden van hun unieke weg en authentieke rol in het leven.
En daarmee met de bewustwording en waarde van hun eigen persoonlijke verhaal.
Of dat nu persoonlijke biografische verhalen zijn of bedrijfs- en organisatieverhalen.
Door het jarenlang werken met heel diverse mensen en doelgroepen heb ik een stevige ervaring in het proces begeleiden en geven van trainingen. Mijn intuïtie en vakmanschap zijn gescherpt door diverse scholingen op het gebied van levensfasen, biografie-kunde, coaching, systemisch werken, rouw en stervensbegeleiding, sjamanisme, theater, clowning, story-telling en schrijven.

Meer weten?
Neem gerust even contact met me op.