Zielsmissie

Een kort traject om zicht te krijgen op, en woorden en beelden te vinden voor je zielsmissie. Dit noem ik ook wel je ‘innerlijke beroep’, je intrinsieke diepere motivatie, je bestemming in dit leven.

Een mens is meer dan alleen een lichaam, je komt ergens vandaag en gaat ergens naar toe. Een mens heeft ook een geestelijk en ziels leven. Of je nu in reïncarnatie gelooft of niet, een mens komt op aarde met bagage en capaciteiten, met gevoeligheden en talenten.

Deze innerlijke, onzichtbare kant van de mens, diep verbonden met je oorsprong is tegelijkertijd onze voeding. Zonder zingeving, zonder geestelijke voeding, zonder innerlijk contact zou je als mens sterven. Niet fysiek maar wel geestelijk. Je bent dan levend dood op deze aarde.

Voor mij heeft elk mens de roeping om zijn eigen pad helder te krijgen, om daarmee een zinvol leven te leven, om van betekenis te zijn. Of je daden nu groot of onzichtbaar zijn… We zijn met elkaar verbonden in het grote levensweb, en elk heeft zijn eigen aandeel hierin. Elke stap, elke keuze, elke gedachte heeft invloed op dat web.

Juist nu in coronatijd zie ik de urgentie om je eigen ontwikkeling, je eigen innerlijke en geestelijke scholing ter hand te nemen. Wellicht kan ik je daarin een stukje op weg helpen.

In de afgelopen 10-15 jaar dat ik met biografieonderzoek bezig ben, heb ik een heel eigen methode ontwikkeld om mensen via een paar stappen hiermee in contact te brengen en om daar concrete woorden en beelden bij te vinden. Ik noem dit je “innerlijke beroep”. In het woord beroep zit ‘roeping’, maar ook ‘je beroepen op’ verborgen. Als je je zielsmissie of innerlijke beroep helder hebt, kun je jezelf blijven voeden, dan krijg je de teugels weer in handen. En kun je de balans vinden tussen overgave aan dat wat op je pad komt en de wakkerheid om te sturen en keuzes te maken waar nodig.

Wollig? Voor mij heel concreet. Wil je kennismaken, spreek dan nu een instapgesprek af om te onderzoeken of dit wat voor je is.

Prijzen vind je hier.

5 individuele sessie van 1,5 a 2 uur,  plus thuisopdrachten.  Gedurende 5 tot 10 weken.