Autobiografisch schrijven vervolg

Korte vervolgcursus schrijven online. Voor mensen die eerder, bij mij of elders,schreven.

Over hoop, schoonheid en troost. Versterk je vertrouwen en geestelijke kracht in deze uitzonderlijke tijd. Verbind je met anderen en met jezelf om de waarde van deze grote uitdaging ten goede te kunnen beleven. Elke ochtend een ander thema dat je autobiografisch schrijvend uitdiept.

Je schrijfsels vormen samen een ketting vol levensverhalen.

Schrijven in veilige groep met veel persoonlijke aandacht.

Tijdens de cursus kun je altijd, per mail,  persoonlijke feedback of schrijftips op je verhaal ontvangen.

 

Uit Etty Hillesum:
“Het zijn bange tijden, mijn God. Vannacht was het voor het eerst dat ik met brandende ogen slapeloos in het donker lag en er vele beelden van menselijk lijden langs me heen trokken.  Iedere dag heeft nu aan zichzelf genoeg. Ik zal je helpen God, dat je het niet in mij begeeft, maar ik kan van te voren nergens voor instaan. Maar dit ene wordt me steeds duidelijker: dat jij ons niet kunt helpen, maar dat wij jou moeten helpen en door dat laatste helpen we ook onszelf. En dat is het enige dat we in deze tijd kunnen redden en ook het enig waar het op aankomt: een stukje van jou in onszelf, God. En misschien kunnen we er ook aan meewerken jou op te graven in de geteisterde harten van anderen.”

Data-20 en 27 mei, 3, 10 en 17 juni 2020

Tijden- 9.30-11.30 uur

Locatie– online

Kosten– € 60,-