Ondernemen

Onderneemsters vanuit het hart

Voor degene die van binnen precies weet wat ze doet.
Voor degene die van binnen heel goed voelt wat ze waard is.
Voor degene die droomt om iets in de wereld te zetten.
Voor degene die een ideaal heeft…
Maar ook…

Voor degene die snel onzeker wordt.
Voor degene die snel denk dat ze het niet goed doet.
Voor degene die denkt dat ze eerst van alles moet voordat….
En voor degene die zich laat wijsmaken dat ze eerst zus en zo nodig heeft, voordat…

Je bent al een tijdje bezig je praktijk als coach of therapeut neer te zetten. Je weet wat je te bieden hebt, maar het blijft lastig zichtbaar te zijn. In de veelheid van het aanbod word je soms onzeker. Je hebt misschien al het een en ander aan cursussen of stappenplannen gevolgd. Je weet verstandelijk vast wel wat je eigenlijk zou moeten doen, maar toch lukt het niet echt voluit te stromen, om helemaal in het licht te gaan staan.

Ondertussen word je doodgegooid met opdringerige advertenties die jou beloven dat je binnen een week volop klanten trekt. Die beweren dat je via een driestappenplan succesvol en aantrekkelijk wordt. Of die je een gratis webinar “geven” om succesvol te worden, waarna je weken bezig bent alle spam te verwijderen.

Ik beloof je niks.
Ik beweer niks.
Ik heb geen spam en geen cookies.
Ik geef niks gratis weg om je vervolgens aan iets te binden.
En ja, ik verkoop wel iets.
Jouw deelname aan deze authentieke, super “geheime” groep vrouwelijke onderneemsters.

Het grappige is dat veel van deze adverteerders spreken van een geheim. Een geheim dat ze je zullen vertellen als je deelneemt aan hun programma. En als je betaalt natuurlijk. Iets heel speciaals. Het goede nieuws is dat er geen “geheim” is. Het werkelijke “geheim” is dat het geheim allang in jou verborgen zit samen met de oplossing van je raadsel. In mijn traject ga je op pad om je geheim te ontrafelen. Alleen jij kunt hem vinden en openen.
En het slechte nieuws? Ik kan niet beloven dat het ook lukt. We kunnen alleen op pad gaan en ons stinkende best doen.  En als dit je niet aanspreekt, ga jij je weg op zoek naar iets of iemand die je wel aanspreekt. Dat is ook echt helemaal prima.

Ik ga er vanuit dat jij al goed bent zoals je bent. Dat je al succesvol bent in dat wat je nu leeft. Dat je precies het pad loopt zoals het bedoeld is. En dat je frustratie, ongeluk, onzekerheid, gevoel tekort te schieten of verlangen naar meer, alleen maar helpers zijn onderweg. Tekens, die je iets willen vertellen.
En wat ze jou precies willen vertellen weet ik natuurlijk ook niet, want jij bent uniek.
En jouw pad is uniek. En jouw werk, jouw ondernemerschap is direct verbonden met je persoonlijke ontwikkeling.
Alleen jij kunt de antwoorden vinden.

Ik heb het geluk gehad dat ik de afgelopen 15 jaar heel veel verschillende mensen heb mogen begeleiden. Dat heeft me de vaardigheid gegeven om snel te kunnen lezen en waarnemen waar het in essentie bij jou om te doen is, wat jou gaat helpen om antwoord op jouw vragen te vinden.

Bij mij zul je geen kant en klaar stappenplan vinden, geen instant geluk of tandpasta succes. Ik beloof niks. Behalve dat ik me 100% voor je inzet en dat ik voor echte verbinding ga. Dat ik oprecht en eerlijk ben. Dat ik al mijn ervaring en skills inzet om jou je weg te laten vinden. Meer kan ik niet doen. Ik ben mezelf, met mijn zwakheden en mijn kracht. Ik heb mijn sleutel, mijn geheim gevonden door onvoorwaardelijk van mezelf te houden. Door mijn weg te gaan al is die soms onnavolgbaar voor anderen. Ik ben door schade en schande wijs geworden en heb begrepen dat ik niet anders kan dan authentiek zelf in het licht te gaan staan. En niet om jou in de schaduw te duwen. Nee, we kunnen allemaal in het licht staan. Er is genoeg voor ons allemaal. Vertrouwen en liefde. Daar draait het om.

Mijn programma is voor degene die wil ondernemen vanuit haar hart, vanuit een ideaal. Diegene die erin gelooft om de wereld iets mooier te maken. En degene die daar graag van wil leven en er voluit voor wil gaan. Voor degenen die moeite willen doen, die open en onderzoekend zijn. Die willen ontdekken, die bereid zijn feedback te ontvangen en die van de gebaande paden af durven te stappen.

Als je snel rijk wilt worden moet je niet bij mij zijn, sterker nog, dan mag je niet deelnemen aan mijn programma.
Ik vraag moed, inzet en doorzettingsvermogen. Herken je jezelf hierin?

Wil je deelnemen aan deze bijzondere vrouwen-ondernemersgroep? Stuur mij een motivatie om je aan te melden voor een instap.

Data 22 jan., 29 jan., 19 febr., 26 febr.,  4 maart, 1 april en 6 mei.- 9.30-12.30 uur. Inclusief  twee persoonlijk inspiratiegesprekken, individuele intake, materiaal, thuisopdrachten en koffie/thee.

Prijs € 750,- (incl btw).

Deelnemers min 6, max. 10.

 

Lieke Deelstra
Vanuit STAP werk ik als biografisch coach, trainer, schrijver en verhalenmaker.
Ik werk met mensen aan het vinden van hun unieke weg en authentieke rol in het leven.
En daarmee met de bewustwording en waarde van hun eigen persoonlijke verhaal.
Of dat nu persoonlijke biografische verhalen zijn of bedrijfs- en organisatieverhalen.
Door het jarenlang werken met heel diverse mensen en doelgroepen heb ik een stevige ervaring in het proces begeleiden en geven van trainingen. Mijn intuïtie en vakmanschap zijn gescherpt door diverse scholingen op het gebied van levensfasen, biografie-kunde, coaching, systemisch werken, rouw en stervensbegeleiding, sjamanisme, theater, clowning, story-telling en schrijven.

Meer weten?
Neem gerust even contact met me op.