Spelen met beelden

Op avontuur in beelden en verhalen.

Ben jij trainer, coach, counselor, (geestelijk) begeleider, zorgverlener en hou je van werken met symbolische beelden en verhalen in je werk?

Of wil je hier meer over leren en inspiratie opdoen? Concrete handvatten leren in het toepassen? Ontdekken welke kracht metaforische beelden hebben?

Spelen met beelden. Beelden laten spreken. Dat doen we in sprookjes en verhalen die vol zitten met symbolen en metaforen. Er zijn beelden die werelden oproepen en de poort openen naar een diepere laag van ons bewustzijn omdat ze oude wijsheden in zich dragen.

In deze training gaan we wonen en dwalen in verhalen, rondkijken door de ogen van het verhaal, stap in de sporen van de held, of je cliënt, ontdek de magie in beelden, symbolen  en voorwerpen.

Leer rondkijken in de beelden en verhalen van je cliënten. Ontdek hoe je passende metaforen en symbolen kunt vinden. En de betekenis hiervan te verstaan in een begeleidingscontext.

Tussendoor krijg je thuisopdrachten die je alleen of met anderen in de groep gaat uitvoeren.

Je start vanuit je persoonlijke leervraag. Onderzoekend en reflecterend op jezelf en in de groep neem ik je mee op avontuur in de beeldenwereld.

Online cursus-
Data: 29 mei, 12 en 19 juni 2020. Telefonisch instapgesprek en online coachsessie plannen we natuurlijk in overleg.  

Tijden; 9.30-12.30 uur

Locatie: online

Investering:  €320, inclusief opdrachten, persoonlijke coachsessie, instap en materiaal.

Deelname:  na instap gesprek

 

Lieke Deelstra

Lieke werkt vanuit STAP als professioneel proces begeleider, schrijver, theatermaker, verteller en coach.

Zij werkt met mensen aan bewustwording en waarde van hun eigen verhaal. Of dat nu persoonlijke biografische verhalen zijn of  bedrijfs- en organisatieverhalen. Haar jarenlange ervaring in begeleiding en training verschaft haar een sterke basis in het werken met diverse mensen en doelgroepen.

Opleidingen en trainingen op het gebied van systemisch werken, sjamanisme, theater, storytelling, acteren, schrijven, imaginatie, energiewerk en biografiekunde scherpten haar intuïtie en vakmanschap.