Voorwaarden

Inschrijving

Bij inschrijving via het inschrijfformulier gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden:

Inschrijving verplicht tot betaling. (Tenzij het om een gratis proefles gaat, zoals beschreven in de cursus).

Betaling dient uiterlijk 6 weken voor aanvang voldaan te zijn. Of wanneer binnen 6 weken voor aanvang is ingeschreven direct te worden voldaan.
Inschrijvingen op volgorde van binnenkomst behandeld. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen, dan wordt een wachtlijst aangelegd.
Pas na betaling is de inschrijving voltooid.

 

Zijn er te weinig deelnemers voor een training, workshop of cursus, en kan deze hierdoor niet plaatsvinden, dan ontvangt u hier bericht over. Inschrijfgeld wordt in dat geval natuurlijk direct teruggestort.

 

Annuleren

Mocht u willen afzien van een workshop of cursus dan dient u dit zo spoedig mogelijk te laten weten.

Tot 14 dagen voor aanvang krijgt u de helft van het cursus bedrag terug, tenzij er zwaarwegende redenen voor de afmelding zijn. ( uitgezonderd het practicum).

Na 14 dagen is helaas geen restitutie meer mogelijk. 

Bij individuele sessies wordt bij annuleren korter dan 24 uur zonder geldige reden het volledige bedrag in rekening gebracht.

Bij het practicum is geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk tenzij er een zwaarwegende reden is om de deelname te annuleren, en er samen naar een oplossing wordt gezocht.

 

Deelname

Deelname aan een training, workshop, sessie of cursus is geheel op eigen risico. Werkplaats Stap aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel, verlies of schade verband houdende met het volgen van een van de programma’s of sessies.