natuurwezens

Inspiratie dag als bijdrage om het lang verloren contact tussen mens en natuurwezens weer te laten opleven. Verkenningen in de natuur,  intuïtief en energetisch waarnemen.

Als kind al nam ik wezentjes en sferen waarzonder te weten wie of wat ze waren. Want als je niet weet wat het is,  kader je het ook niet. En dat maakt dit waarnemen gelijk ook zo lastig. Want wij als mens zitten er snel tussen met al onze persoonlijke gedachten ‘over’ en persoonlijke gevoelens ‘erin’….  Hoe onderscheidt hierin je je eigen framing, je plaatjes, je associaties en gedachten erover,…? Want hoe kun je in een ‘niet-materiele’ wereld ‘waarnemen’ en die vervolgens toch weer in aardse woorden proberen te beschrijven? Hoe “vertaal” je boodschappen en wordt je je bewust  je eigen persoonlijkheid hierin?

Tegelijkertijd maakt ons ‘menszijn’ dat we een bewustzijn hebben waarmee we gewaar kunnen worden.

We hebben geen materieel fysiek zintuig bovenzinnelijk waar te nemen, maar we hebben wel geestelijke zintuigen. En die kun je trainen.

Heel lang heb ik deze contacten voor mezelf gehouden. Maar drie jaar geleden kreeg ik uitdrukkelijk de opdracht over hen te praten en vertellen. Natuurwezens willen op dit moment graag samenwerken met ons mensen. Er is een grote nood.
Deze dag begeleid ik samen met Ecotherapeut Ruud Pleune (www.welleco.nl).

Ruud en ik nemen je mee naar buiten in de natuur om zelf te gaan ervaren hoe jij op eigen wijze een wederkerige verbinding kunt creeren.