Kennismakingsgesprek biografieonderzoek

Voordat je overweegt deel te gaan nemen aan een biografieonderzoek is het belangrijk eerst kennis te maken. Zodat je echt kunt aftasten of ik en mijn werkwijze bij je passen. En we kunnen samen bekijken of dat wat ik te bieden hebt ook werkelijk past bij jouw vraagstuk en behoefte. Waar nodig verwijs ik door naar collega’s. In het oriëntatiegesprek ervaar je hoe ik te werk ga en zullen we samen jouw vraag en thema uitdiepen a.d.h.v. een biografische oefening. We gaan dan ook aan de slag en je gaat de deur uit met meer inzicht in je levensthema en biografische vraag. Of in elk geval met meer inspiratie hoe je daarmee verder kunt.

Ook organiseer ik regelmatig kennismakings workshops biografieonderzoek. dat is ook een ingang om over en weer kennis te maken en te onderzoeken of biografieonderzoek bij jouw vraagstuk en levenssituatie past.

Een gesprek duurt meestal 1,5 uur. Een eerste biografisch gesprek is kosteloos als je daarna instapt in een biografisch traject. Dit geldt alleen voor de biografische trajecten, niet voor schrijfcursussen. Een individueel biografisch traject bestaat uit 8 tot 10 gesprekken, van € 95,- per keer.

Als het bij een eenmalig (eerste) gesprek blijft vraag ik € 50,-.