Agenda

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe biografie- en schrijf programma’s van Werkplaats STAP?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief (circa 4 keer per jaar)

Lieve mensen

Voor individuele sessies kun je kiezen om “corona-proof” live mijn praktijk af te spreken of via zoom online sessies te boeken. Juist deze tijd kun je inzetten om dichter bij jezelf te komen, je bron te herijken,  je ziels-missie en bestemming te vinden, te helen en af te stemmen op je diepere wil…je bestemming te bevrijden en te laten ontvouwen. Heb je behoefte aan in- en uit-zicht? Maak snel een afspraak voor een intake.

 

Kennismaken met biografieonderzoek of samen liefdesbiografie gaan volgen? Troost traject of loopbaan traject volgen?
Meld je nu hier aan voor een oriënterend kennismakings- gesprek. Je kunt kiezen voor online coaching of in mijn praktijkruimte in Zutphen. Voor tarieven zie hier.

Sprookjesdag“live”dag- Schrijf biografische mini sprookjes en leer de beeldtaal van metaforen kennen. Zondagochtend  28 juni  2020.

Zomer schrijf week- Schrijven in de boomgaard-vakantie week. Schrijf en illustreer je eigen levensboekje, 14-17  juli. Met Es ten Caat.

Proefles autobiografisch schrijven– Ochtend  2 september en 2 oktober 2020, Zutphen.

Levensverhalen schrijven, Het verhaal van je leven-proefles 2 sept of 2 oktober, 23 en 30 okt. 13, 20, 27 november, 11 en 18 december 2020. 

Autobiografisch schrijven Vervolg online schrijven- 20 en 27 mei. 3, 10 en 17 juni 2020-VOL

Verhalentheater– Zelf schrijven, story telling en theater-start 3 september 2020. Donderdag ochtend.

Rituelen- train de trainer- drie dagen in september, data en locatie binnenkort bekend.

Prille liefde-lang gelee~verhalen project. Schrijvers gezocht. Start 12 mei 2020- vol, maar ik kan je wel op de wachtlijst plaatsen voor eventuele vervolg projecten…

Aangesloten bij Bewust Achterhoek