Agenda

Wil je op de hoogte blijven van mijn recente biografie- en schrijf aanbod?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief (circa 4 keer per jaar).

Zomernieuwsbrief

Heb je behoefte aan in- en uit-zicht? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken met biografieonderzoek?

Of samen met je geliefde jullie relatie via de liefdesbiografie onderzoeken?
Andere mogelijkheden zijn o.a.:
*) Individuele sprookjesopstelling.
*) Voormoederlijn opstelling, ritueel systemisch werk
*) Troost traject  bij afscheid & rouw.
*) Loopbaan ontwikkelings traject.
*) Zweethutceremonie bij viering, overgang  of rouw

 

Meld je nu hier aan voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Voor tarieven zie hier.

Biografiepracticum– Ontwikkellab- Ik en de wereld- De wereld en ik

Ontwikkel jezelf-Ontwikkel de wereld
Biografieonderzoek in kleine groep- 5 dagen met max 6 mensen. Leren van jezelf via de ander.
Vissen in je verleden voor de potentie van je toekomst. Terugblikken om vooruit te zien. Op weg naar jouw bestemming.
Je ontdekt je drijfveren en idealen. Je maakt je rode draad inzichtelijk en legt het goud bloot  uit je levensloop. Hoe is jouw leven verlopen en waar sta je nu? En hoe ga je nu verder? Verleden, heden en toekomst in kleine groep. Veilig, effectief en verbindend. In korte tijd kom je tot echte nieuwe inzichten en stappen. In samenwerking met de Grondsteen. Proefavond: vrijdag 30 juni  2023
Instap/start  avond: 8 september 2023
Data: vrijdag avond 8 september- en zaterdag 16 en 30 september, 21 oktober, 4 november en 2 december 2023.
Locatie: Middenhuis Zutphen
Investering: Particulier € 695,- (incl. btw, incl. individueel gesprek).
Zakelijk tarief is € 1.310,- (incl. btw, incl. individueel gesprek).

Schrijfkring- wo ochtend- vol
Voor een ieder die al eerder autobiografisch heeft geschreven bij mij of daar juist mee wil beginnen, eens per maand.
We schrijven autobiografisch afgewisseld met creatieve schrijfopdrachten, de thema’s zijn divers, soms seizoensgebonden, soms meer filosofisch, soms is een tekst of een afbeelding de ingang om tot eigen onderwerpen te komen. Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Sprookjes mini cursus-vol
3 vrijdagochtenden in kleine groep ( max 5 deelnemers) autobiografisch, creatief korte      (sprookjes) verhalen schrijven. Sprookjes zijn niet kinderachtig. Ze zitten in ons oer DNA. Of je nu voor jezelf inspiratie zoekt, behoefte hebt aan schrijf coaching of geïnteresseerd bent in de wonderlijke wereld van mythen, sagen en sprookjes. En daar als coach, therapeut of gewoon voor jezelf meer mee wilt gaan werken. Van harte welkom. Tijdens de cursus schrijven we op de “flow’, maar je kunt tijdens de cursus, via de mail, op een sprookjesverhaal persoonlijke feedback krijgen op schrijfstijl, opbouw en ontwikkeling.

Wat zijn jouw vruchten? Ontmoetingkring Ontwikkellab- Biografiedag 
Waar sta je nu en waar ga je heen?
Voor iedereen die de afgelopen 15 jaar een practicum of ontwikkellab heeft gevolgd. Of individueel een biografieonderzoeks traject heeft dorolopen. 

Leren over jezelf via de ander. Of het nu kortere of langere tijd geleden is dat je een biografiepracticum of ontwikkellab hebt gevolgd, (bij mij Ingrid, Janneke of iemand anders) in de ontmoetingskring werken we met de 4 categorieën van weerklank zodat een veilige en vrije ruimte wordt gewaarborgd. Een moment om te bezinnen op je ontwikkeling,  je vraagstukken op dit moment, anderen te ontmoeten, inzichten op te doen en vanuit nieuw perspectief naar je thema’s te kijken zodat je met inspiratie, moed en hoop weer verder kunt. 
Locatie: Aardewerkplaats Amiel
Data: Zaterdag 7 oktober
Tijd: 10.00-16.30 uur
Investering: €55

Vrouwen Zweethut
Zaterdag 14 oktober 2023, voor vrouwen, moeders, dochters en oma’s.
Sinds september 2022 maak ik deel uit van de zweethutcircel Zutphen en giet ik jaarlijks een vrouwenhut. We zullen moeder aarde en grootmoeder maan eren, een offervuur maken voor onze voorouders en specifiek onze vrouwenlijn. Bij twijfel over deelname of als je in je maanstonde zit neem even contact met me op.
Locatie: omgeving Zutphen. Oeken
Tijd: 10.00- 20.00 uur
Opgave
: zweethutcirkelzutphen@gmail.com
Investering: vrijwillige bijdrage

Het verhaal van je leven- autobiografisch schrijven
Levensverhalen schrijven. Schrijfcursus waarbij je al schrijvend en reflecterend je leven in kaart brengt, van je geboorte tot nu toe. Autobiografisch schrijven met kleine creatieve schrijfoefeningen. Ik neem je mee a.d.h.v kleine opdrachten stap voor stap. Iedereen kan schrijven. Het is speels en diepgaand tegelijkertijd.
Data: Donderdagochtend; 18 jan, 25 jan, 1 febr,  15 febr., 22 febr., 29 febr en 14 maart 2024
Locatie: Zutphen
Tijd: 9.30 uur-12.30 uur

Beroep en roeping- Biografiedag
Wat zijn jouw drijfveren?
Je weet ergens wel wat dat het anders zou kunnen en moeten, dat je veel meer in je mars hebt, maar waar begin je en hoe? Middels creatieve en gerichte autobiografische schrijfopdrachten onderzoek je wat je drijft, je ideaal en missie. Je krijgt helder waar je n je leven toe geroepen voelt en verwoord je zielsmissie in een metafoor. Via kleine schrijfopdrachten,  meditatie’s, natuuroefeningen en collage ga je op onderzoek in je eigen leven. 
Data:
24 februari 2024.
Tijden:
9.30-16.30 uur
Locatie:
Middenhuis Zutphen
Kosten:
€129

Meivakantie Ecolonie Frankrijk
Werken met het wiel 24-25 april 2025
Van oudsher bezoeken mensen overal op aarde plekken waar een bijzondere kracht vanuit gaat, heilige plaatsen, bergen, grotten, bronnen, bomen…. De mens creëerde ook monumentale krachtplekken zoals de Pyramides en Stonehenge. De inheemse Amerikanen bouwden steencirkels, als poorten van verbinding tussen hemel en aarde, medicijnwielen. Ook op Ecolonie bevinden zich een paar krachtige steencirkels.
Het levenswiel, of het wiel met de 4 richtingen is een tijdloze plattegrond, begaanbaar voor iedereen die zich wil verdiepen in het sjamanisme. De paden van het wiel belichamen onze fysieke, emotionele, psychologische en spirituele krachten. Het wiel verruimt de blik, zowel naar binnen als naar buiten.”  Daan van Kampenhout

Mini retraite in de natuur– 29 april-1mei 2024

In wederkerigheid dompelen wij ons onder in de schoonheid van de natuur op Ecolonie, de Wolvenvallei en Forge Neuve.

… in die stilte mag je alles vergeten wat daarvoor vast stond. Je mag je gedachten vergeten, de gevoelens die je had, naar binnen gebogen of naar buiten. In de stilte is het mogelijk terug te keren tot jezelf.”  Hans Korteweg

Zweethut 26 april en 2 mei 2024

 

 

 

Aangesloten bij Bewust Achterhoek