Biografische coaching

Coaching & Biografieonderzoek

Ga je mee?

Op reis in je eigen leven. Er valt zoveel te ontdekken, zoveel te zien. Ik help je vanuit andere blik te gaan kijken. Waardoor je wezenlijk zicht krijgt op je levensloop. Inzicht en uitzicht. Elk leven bevat een schat aan ontwikkeling, transformatie en potentie. Je weet zelf zoveel meer dan je denkt. Door biografieonderzoek en biografische coaching krijg je concrete helderheid in waar je heen wilt en kunt, en welke stappen je kunt maken. Je komt in beweging. Of je nu op zoek bent naar een andere baan, behoefte hebt om orde te scheppen in je verleden of wilt ontdekken hoe je in de toekomst van echte betekenis kunt zijn.

 

In mijn werk als professioneel coach, trainer, schrijver en verteller is het mijn drive jou weer in contact te brengen met je eigenwijsheid. Om jou je gouden draad te laten ontdekken naar jouw authentieke bron, jouw oorsprong.  Ik werk in essentie met mensen aan bewustwording en waarde van hun eigen verhaal. Als docent en trainer ben ik o.a. verbonden aan het Instituut van Biografiek,  Academie voor Geesteswetenschappen en Mark Coach Academy.

Je kunt ook bij mij terecht voor autobiografisch schrijven, een mini biografie of sprookjes verhaal voor herdenkingsmomenten of vieringen, voor stervensbegeleiding en rouw verwerking, voor rituele begeleiding van overgangsmomenten in je levensloop, voor lezingen en workshops rond levensverhaal en biografie.. Kijk voor het recente aanbod op mijn site.

 

Meer informatie bij: Lieke Deelstra www.werkplaatsstap.nl  06-41814596