Reacties

Biografieonderzoek en coaching

Dag Lieke, Dank je wel voor het schrijven van mijn beeld.
Heel waardevol voor mij. Dit ga ik zeker bewaren en nog vaak overlezen.
Ik heb jouw begeleiding als zeer integer ervaren. Je stelt best wel indringende vragen maar doet dat op zo’n manier dat ik mij uitgenodigd voel om ze te beantwoorden of op een later moment te onderzoeken en beantwoorden. Ik vond een fijne manier om zo bezig te zijn.
In dit half jaar, van januari tot en met juni mocht ik opzoek gaan naar mijzelf. Het was fijn dat jij een tijdje met mij mee liep. Hierdoor kon ik mijn eigen draad blijven vasthouden want er was veel afleiding onderweg. Nu ligt mijn verhaal op een stapeltje, het is een afgerond geheel voor nu.
Wil ik nog weer eens terug kijken dan kan ik dat erbij pakken.
Ik heb tijdens de opdrachten veel ruimte gevoeld om deze op mijn manier in te vullen.
Het schrijven op grote vellen gaf mij overzicht over mijn leven en inzicht in mijn gedachten en gevoelens. Het voelt alsof ik een grote schoonmaak achter de rug heb. De kasten zijn weer netjes en geordend. De rommel is opgeruimd.
De zon schijnt (nu ook echt buiten). Ik zie de kansen en de mogelijkheden die er nu zijn en nog zullen komen. Ik heb nooit echt bij de pakken neergezeten maar ik heb er weer zin in.
Het leven lacht mij toe en ik lacht terug en met alle vertrouwen in mijzelf en de wereld om mij heen.

*Johan-42
Deze methode van vragen stellen past zo goed bij mij. Ik wordt aan t denken gezet. Na al die jaren therapie is dit zo’n opluchting! Ik heb zoveel ontdekt en oefen om mezelf te zien zonder oordelen. Dank je wel.

* Geertje -53
Beetje angstig kwam ik binnen, in een groep, is dat wel iets voor mij? Maar wat een rijkdom, had het voor geen goud willen missen. Gesterkt en doelbewust ben ik nu op weg, ik heb dat staartje van de toekomst echt te pakken!

*Theo -50-
Indrukwekkende methodiek. Ik luister nu zo anders en deze houding op zich geeft al veel ontwikkeling.

*Anneke-37-
Het was soms wel veel, lastig en verwarrend. Maar ik heb ontdekt dat ik mijn zoeken in de buitenwereld om kan draaien naar zoeken in mezelf, daar zitten de echte antwoorden.

* Wendy -39-
Veel verrassende inzichten, ik heb weer wat vertrouwen om verder op pad te gaan. Vooral de ontdekking wat mijn visioen en ideaal is heeft me gesterkt mijn koers te bepalen.
Dank voor je zorgvuldige en veilige begeleiding! Ik zat vast en kan nu weer verder! Heel veel dank voor de integere en geconcentreerde manier waarop je ons deze maanden begeleid hebt.

*Sippi-63-
Lieke kan heel wezenlijk luisteren en vandaaruit stelt ze de juiste vragen. Door haar werkwijze krijg je inzicht in de thema’s die een grote rol spelen in je leven. Je wordt echt even wakker geschud en aan  het werk gezet en ontdekt zo ook je eigen antwoorden. Heel verfrissend. Verbazingwekkend ook hoe dat al uit mijn eerste herinnering spreekt. Het heeft me geholpen bij een aantal belangrijke keuzes in mijn leven en twee jaar later werkt dit nog steeds door.

*Ruth -40-
Twee jaar geleden heb ik een practicum bij jou gevolgd. Tijdens die bijeenkomsten ontdekte ik waar ik echt voldoening uit haalde. In het stappenplan maakte ik dat concreet en nu is mijn eigen werkkamertje klaar en heb ik mijn eerste schilderij af! Nog steeds leer ik veel. ik heb er veel voldoening uit gehaald. dank je wel voor al je luisterende aandacht.

*Raymond -47 –
Eind vorig jaar ben ik in contact gekomen met Lieke en heb met haar in een aantal 1:1 gesprekken mijn biografisch pad doorlopen. Op mijn eigen bewustwordingspad heb ik het als erg fijn ervaren om mijzelf een periode af te stemmen op hoe mijn leven tot nu toe verlopen is. Naast dat ik het leuk vond heeft het mij ook veel gebracht en inzichten gegeven waarom mijn leven zo gelopen is en waarom ik dingen doe zoals ik deze doe/deed. Ik voelde mij veilig bij Lieke, ook om mijn diepere gevoelens over bepaalde zaken te delen. Zij stemde zich af op mij en stelde de juiste vragen zodat ik hier weer mee verder kon. Lieke, dankjewel voor jouw steun op mijn pad! Liefs Ray

*Desiree -47 –
Vorige maand een mooi gesprek met Lieke. Krijgt misschien een keer vervolg. Voor nu nogmaals bedankt.

Schrijfcursussen

*Marije-53-
Aandachtige Lieke. Ik heb je ervaren als een wijze vrouw. Zorgzaam, creatief, eigen en eerlijk. Je weet wat je wilt en zet er vol op in. Ik wens je veel inspiratie op je pad.

*Klaartje -43- 
Ik heb de workshop schrijf een sprookje van je eigen leven bij Lieke gedaan. Het was een erg leuke en creatieve dag, met veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Echt aan te raden!

* Desiree
Bedankt voor vrijdag. Zo fijn om te ervaren dat mijn ziel volop aanwezig is. Die lichtheid heeft mijn denken vaak niet…Meer ruimte weer.

 *Marita -67 –
Lieke geeft cursussen, waar je heerlijk wegduikt in je eigen geschiedenis en op veel verschillende manieren daar creatief uiting aan leert geven. Zij doet dit met een rust en overwicht, waar ik jaloers op ben. Een aanrader voor iedereen die van schrijven houdt.

Hermien -54De workshop voor verhalenoogst van Lang leve Kunst, was geweldig leuk om te doen. Veel inspiratie opgedaan en nieuwe dingen geleerd. Vervolgens een super feedback op mijn verhaal. Morgen de tweede sessie! Dankjewel Lieke!

Verhaal op maat-zielenverhalen

*Inge -42  –
Lieke heeft voor mij een persoonlijk sprookje geschreven. Heel mooi hoe zij bepaalde aspecten uit mijn levensverhaal weet weer te geven op sprookjesachtige wijze.
Ze is hartelijk en kan heel goed luisteren.
Aanrader.
*Wendelien -50-
Je wist het niet maar ik verzamel nog steeds stenen, mooi of niet mooi, ik zie altijd de schoonheid ervan! Nooit heb ik een link gelegd met de steentjes uit mijn vroege jeugd….
Het slot, dat zij gelukkig bij haar bron woont als hoedster van het helende licht is prachtig en ontroerend. Heel heel mooi gedaan. Het voelt echt als mijn sprookje. Ik ben geraakt, ontroerd. Op een wonderlijke manier geeft het troost en richting. Heel, heel erg bedankt!