Gratis schrijf workshop Zutphen

16 september 2018 – Zin in zondag- 14.30 uur

Zomers van vroeger! – kennismaken met autobiografisch schrijven- daarna kun je verder schrijven in:  het verhaal van je levens-gratis workshop in het Odensehuis.

Wat deed je vroeger altijd? Helpen op de boerderij? Jam maken? Bessen plukken? Of ging je wel eens naar zee? Bij opa en oma logeren? Eindeloos dwalen door de bossen? We wandelen door onze herinneringen….en schrijvend brengen we die weer tot leven, in geuren en kleuren….

We schrijven over de zomer om ons heen en binnenin ons. Over onze zomer herinneringen, ervaringen en associaties. Spelenderwijs leer je hoe je levendig en vertellend kunt schrijven.

Na afloop lezen we, voor wie dat wil, onze zomer verhalen voor aan de andere bezoekers….

Dit gaan we ook doen in de cursus levensverhalen die daarna elke vrijdagochtend start. Elke vrijdag heeft zo zijn eigen thema, en je bent steeds vrij om de opdrachten naar eigen wijze in te vullen.

Iedereen kan meeschrijven, er is geen ervaring nodig. Veiligheid en schrijfplezier staan voorop. Wel handig om schrijfgerei mee te nemen.

Wil je ook eens kennismaken met autobiografisch schrijven? Grijp je kans en schrijf mee.

 

Opgave bij info@werkplaatsstap.nl

www.werkplaatsstap.nl

 

Lieke Deelstra
Lieke is  als schrijfdocent verbonden aan de Gruitpoort  bij de verhalenoogst een Project van lange leve de kunst. En is gastdocent op het instituut van Biografiek.

Zij werkt als biografisch coach, schrijver, theatermaker en verteller.
Zij werkt met mensen aan bewustwording en waarde van hun eigen verhaal.
Of dat nu persoonlijke biografische verhalen zijn of bedrijfs en organisatieverhalen.
Haar jarenlange ervaring in begeleiding en training verschaft haar een sterke basis in het werken met heel verschillende mensen en doelgroepen.