De weg van de heldin-verhalen van moed, hoop en troost

Online schrijven- meditatief schrijven
Verhalen van moed, hoop en troost.


Schrijf & verhalen groep.

Kracht, moed en hoop te putten uit elkaars verhalen.

Soms is online schrijven fijner, je kunt vanuit je eigen kamer beter bij jezelf blijven en je focussen. Ook kunnen reisafstand of corona een reden zijn om veilig vanuit huis mee te doen. Zowel voor beginnende als ervaren schrijvers.

Schrijfcursus autobiografisch schrijven

Schrijven verbindt je met jezelf en de wereld om je heen.

Schrijven geeft inzicht en uitzicht. Geeft antwoord op vragen. Het maakt jezelf zichtbaar op een unieke manier. Door de aandacht voor jezelf kom je in contact met je essentie. Door het schrijven “op de stroom”, zonder resultaatgericht te zijn, hoef je niet te sturen. Het gaat vanzelf. Op deze manier schrijven werkt bevrijdend en helend. Schrijven over jezelf geeft ruimte, bemoediging en vreugde.

Elke schrijfochtend begint met een kleine meditatie en  verhaal. We wisselen het autobiografisch schrijven af met creatieve schrijfopdrachten.